Ak Parti’nin Zaferleri ve CHP Tükenirken.

Bir cihangir padişahın 153 yıl önce gördüğü rüya, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk cihangir başbakanı tarafından hizmete sokuldu.

 

Türkiye’de bir ilk olması hasebiyle ve 9 milyar TL’yi aşan maliyetiyle bu dev proje, ana ve dana muhalefetin küllisi dahil olmak üzere, envai çeşit muhalefet partiküllerinin, yek pare üstünden geçerek, ‘Çapulkovski-Pulos’ takımına muazzam bir gol daha atmıştır. Bağcılar-Başakşehir Metorsu’nun açılışıyla ilgili yazımızda, Ali Talip Özdemir için söylediklerime çok alınan ve bozuntusu şaseye vuranlara, tekrar dokundurup geçiyorum. İlgili yazıda, yumuşak masoncuk Ali Talip’in çapına ettiğimiz kelama bozulanlara sualimiz şu ola:

 

Marmaray’ın açılan ilk etabının çapı, siz ve dalkavukluğunu yaptığınız ağaların çapını kaça çarpar? Buna, iki yıl sonra açılacak olan ikinci tüp geçit ve üçüncü köprünün çapını dahil etmeye gerek bile yok. Körfez geçişini saymıyorum bile... Zira, bu sizi abartmak olur! Halbuki sizi bu kadar yüceltmeye ne gerek var? Bol bol sabunlayıp köpürtmek lazım sizi... Zaten siz ve tüm kırmızı çizgileriniz, bir sabun köpüğünden öte, ne ki?

 

Ayrıca, Tayyip’in nükleer santrallerinden içinize kaçan gaz sızıntısının genzinizden geri geleceği günleri de sabırsızlıkla bekliyoruz.

 

‘İşte çağdaş Türkiye bu’ diye kameralar karşısında höyküren, foterli ajan provakatör kaziplerin, gasbettiği yetkiler, ellerinden milli irade maharetiyle alınıp, esas sahibi olan milletin çocuklarına teslim edildiğinde, neler neler olabileceğini gösteren sayfaların, daha henüz başlangıcında olduğumuzu da daha önce yazmıştım.

 

Titrek elleriyle ve yırtık sesiyle, zoraki üzerine oturtulduğu Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı postunun arkasına sığınarak, bütün bir Yetmiş Beş Milyonluk milletin gözlerinin içine baka baka,  ‘Burası Türkiye Cumhuriyetine meydan okunacak yer değildir’ diyerek, 75 milyona meydan okuyanların histerik korkularının tarihe gömülmesiyle, Türk’ün milli iradesinin şahlandığı günlerdeyiz.

 

Gururluyuz ve gurur doluyuz....

 

Eline tutuşturulmuş kağıt parçasından, yazılanları okuyarak, hınçtan kıpkırmızı kesilmiş sıfatıyla ‘Lütfen bu hanıma haddini bildiriniz’ diyerek, milletin vekili bir hanımefendiyi, linç etmenin startını veren devrin başbakanının başlattığı ‘dışarı dışarı’ höykürmesi de ‘2002 - 3 Kasım’ seçimlerinde, milletin bizatihi kendisi tarafından sandıkta balyozlanarak, ezilip, meclisten dışarı atılmasıyla devam eden süreç, 4 hanım milletvekilinin, kendi özgür iradeleriyle, hac dönüşünde başlarını kapatıp meclise gelmesi sonucu, kesin geri püskürtmeye maruz kalmıştır..

 

Daha doğrusu, 28 Şubat süreci milletin kesin zaferiyle sonuçlanmıştır.

 

Demogoji ustası İnce Muharrem’in ve ne dediğinden haberi olmayan güler yüzlü, mavi gözlü hanımefendinin, oldukça üst perdeden, üç beş laf ebeliğinden öte bir itiraz bile edememenin verdiği eziklik ve hınçtan çatlama, seçim öncesi CHP’yi  ‘yenilmiş ekinlere’ çevirmiştir.

 

Kul: Mutu bi kayzikum... Deki: Kininizden geberin. (Ali İmran 119)

 

‘CHP bir parti değil. Türk’e dinini, dilini ve özünü kaybettirmeye memur, bir katliam müessesesidir.’diyen üstat Necip Fazıl, sizi bu hallere düşüren ‘Asımın Nesli Bir Gençliğin’istikbale yürüyüşünügörse, görebilseydi keşke.

 

Siyasal arenadaki en mutlak yenilgilerinden birini aldıkları gün, içine düştükleri ifritten sualin çözümünü, Sarıgül bilinmezliğiyle çözme emri vakisi karşısında, bu şaşkın aklın, bizi gül gül güldürmekten öte bir hamlesi de olmamıştır. CHP Sarıgül’e mahkumdur ve bu mahkumiyet, sonun; son başlangıcıdır, CHP ve onun kaset mamulü yönetimi için.

 

Zavallı Gürsel Tekin... Hala kendisini CHP Genelbaşkan yardımcısı zannedip de, İstanbul belediye başkanlığına aday olmuyor mu? İnsanın acımaktan içi parçalanıyor..! Acaba Erzurum’da at pazarında işler nasıl? Eski İçişleri bakanı da görevde yok ki, belki Erzurum’a geldiğinde karşılama oynayanın alnına, tamı  tamına bir yüzlük takardı!

 

Bunların içine düştüğü bu hale acımamak mümkün değil!

 

Bir kere bizde insanız birader! İkincisi biz bu inekten az mı süt sağdık. Ve şimdi inek hasta ve ölmesi kaderi mutlak! Üzüntümüz bundan yani! Yoksa kötü bir niyetimiz yoktur!

 

Bir çıkış yolu melenirken kalesinde yemediği gol kalmayan CHP’nin adı bence bundan sonra Meee H.P olsun. Altı kazıklı üstü çizikli melemen partisi. Menemen mi dedim? Geçti o günler çekirge. Yeni bir numara bulman lazım.

 

 

E Mail : akpinartahsin@hotmail.com

Twitter: @akpinartahsin 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.