İbrahim KONURALP

İbrahim KONURALP

'BÜYÜK OYUN'U BOZMAK İÇİN

Söylenecek çok şey var ama aziz milletimin önemli br kısmının, bu kadar körleştirildiğini, akıldan, izandan yoksun hale getirildiğini, düşünme melekelerini tamamen yitirdiğini gördükten sonra, bir şey söylemek içimden gelmiyor. Üzülmek, kahırlanmaktan başka bir şey de gelmiyor elimden... Bildiklerimi anlatamamak, anlatsam da karşımdakinin anlamak istemeyeceğini bilmek, hepten kırıyor ümitlerimi..

Mesele parti meselesi değil, mesele A şahsı B şahsı meselesi değil; TBMM çatısı altındaki hangi parti ve hangi partinin mensupları sütten çıkmış ak kaşık ki... Kasetse pekçoğunun kaseti var, birden fazla eş ve metresse pekçoğunun gayrimeşru ilişkisi var. Yanlışlık, tutarsızlık, ölçüsüzlük, ilkesizlikse, hangisinin tutarlılığı, ölçüsü, ilkesi var.

Her şey bir kuru şekil ve söylemden ibaret aslında. Meydanlarda başka; gizli odalarda, gizli kasalarda başka görüntü ve söylemler var.

Şunu söylemek istiyorum son olarak:

'Maneviyat Bahçemize Dananların' BÜYÜK OYUNunun görmeye çalışın en azından, milletimize kurulan BÜYÜK TUZAKı fark edin!.. Milletimiz üzerine oynanan bu BÜYÜK OYUNu ve kurulan bu BÜYÜK TUZAKı fark eden, bu nedenle, Türkiye Tarihinden silinmek istenen MHP Tabanındaki dostlarımıza yardımcı olun!

Kimse için değil, kendiniz, çocuklarınız, geleceğiniz ve canınızdan çok sevdiğiniz aziz vatanınız için oy kullanın!..

Bugüne kadar hayatınızda hiç oy vermediğiniz ve bundan sonra da oy vermeyi düşünmediğiniz Bozkurtlar'a 'manevi bir destek kuvveti olarak' olarak yol verin, MHP'ye oy verin!...

Her sonuçta kazanan Aziz Milletimiz olsun...

Önceki ve Sonraki Yazılar