Cesur Pozları ile Ortalığı Yıktı Geçti

Haber manşetlerinden sadece biri geliyor. Cesur pozları ile adeta ortalığı yıktı geçti. Ahlaksızlığı bu şekilde gözümüze gözümüze sokmuyorlar mı? Haber manşetlerini okurken insan önce Kelime i Şehadet getiriyor. Sonra da vay anasını diyor.
Ardından tövbe Estağfirullah.
Gördümüz mü bir insanın hayatı tek bir poz karesi ile nasıl altüst oluyor. Peki bu pozları verenlerin hayatı? Bu pozları gözümüze gözümüze sokanların…

Gün geçmiyor her gün bir sonraki günden daha bedbaht olmayalım. Bir sözüm var benim “Arsızlığın adı Özgürlük, dengesiz davranışın adı Özgüven oldu.” Hayata bakış açımız değişiyor ama hangi yönde bilmiyorum.

Örnek davranış sergilen insanları medya tıpkı cinayet haberleri gibi 3. Sayfada yerini aldırıyor. Aslın da medyayı bu şekilde yönlendirenler de bizler değil miyiz? Bunu da düşünmek gerek, her insan kendi çapında oturup düşünmeli ben neleri izliyorum, hangi gazeteleri takip ediyor okuyorum, hangi ünlüyü takip ediyor çocuklarıma gösteriyorum demeli.

Dün benim pantolon giymemi kınayan insanlar bugün yırtık kot modasına manken olmuş durumdalar. Ben burda yırtık kot giyenlere giymeyin demiyorum, orta da absürt olan şeyleri normalmiş gibi stabil hale getirmelerine karşıyım.

Ahlak ve din kurallarına göre giyinen insanları toplumdan dışlamadık mı? Bu şu demek olmamalı dinin emir ve kurallarına uygun giyinmeyenleri dışlayalım asla! Kelimelerim ve duygularım yanlış kural ve kaideleri insanlara güzel bir şeymiş gibi kabul görmelerini sağlamalarına karşıyım.


Atılan manşetlerin aslında aymazlığı tetiklediğini söylüyorum. Uygun olmayan davranışları güzelmiş gibi lanse etmek topluma ne sağlayacak?

Ben söyleyeyim toplum yavaş yavaş çökecek. İzlediğimiz dizilerin, filmlerin içeriği nasıldı şu an nasıl? Türk filmlerinde her zaman kapalı kadınlar fakir veya hizmetçiydi zengin evlerinde. Her ne hikmetse bu fakir evlerin güzel kızı veya yakışıklı oğlu oluyor. Hayatı dramaya döküp İslamı aşağılamadık mı!

Bakın şuna da karşıyım sarışın kadınları da her zaman küstah, kötü kadın olarak gösterdiler.

Şu an televizyon ekranların da eşcinselliği ön plana çıkarmıyorlar mı? İzlerken bir filmi ne zaman önüme kim çıkacak diyorum. Buradan ebeveynlere sesleniyorum bu oyunlara dikkat edin! Bu tür manşetleri atanlara fırsat vermeyin.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.