Daha İnce Ve Zarif Olmak

Kilolarla başı dertte olan, yada olduğundan daha ince görünmek isteyen hanımlar kilolusunuz diye aynalara küsmek yok! bu haftaki yazım sizler için. İşte size zayıf görünmenin birkaç püf nokası.

Olduğunuzdan daha zayıf görünmekmi istiyorsunuz?, doğru kıyafet ve aksesuarları seçerek bu isteğinize gerçekleştirebilirsiniz                      

 BEDEN SEÇİMİ!

 Daha ince görünmek için bedeninize göre kıyafet seçmelisiniz. Sahip olduğunuz bedenden  büyük yada küçük kıyafetler vücudunuzun kusurlu görünmesine sebep olur. Bedeninize uygun kıyafeti seçerek zayıf görünmenin en garantili ve önemli adımını atın.                     

   ÇOK DAR GİYİNMEKTEN KAÇININ!

Hanımlar, etrafımızdaki hanımları gözlemlediğimizde dar giyinenlerin bel ve basenlerindeki fazlalıkları hemen gözümüze çarpıyor öyle değilmi? Çok dar giyinmekten kaçının. Dar giyinmek vazgeçilmezi olan olan hanımlar dar etek yada pantolon giyindiğinizde, üst kısmınıza tunik giyerek fazlalıklarınızı gizleyebilirsiniz.

DÖKÜMLÜ KESİMLER ZARİFLEŞTİRİR!                                                                      

   Biraz dökümlü bir bluz veya gömlekle problemli bölgeleri saklayabilirsiniz. Dökümlü kumaştan topuklara kadar uzun giyinilen bir etekle hem daha zarif hemde olduğunuzdan daha ince ve uzun görünebilirsiniz.         

VÜCUNUZU SARAN BLUZLAR!                                                                                                         

 Çapraz bağlanan gömlek ve bluzlar hem çok moda, hemde fazlalıkları başarıyla gizliyor. Zayıflayacağım diye düşünürken birkaç kilo dahamı aldınız? Sorun değil bu tarz bluzları biraz gevşek bağlayarak bedeninize göre ayarlıyabilirsiniz.                                                                                  

     RENKLERİN UYUMU VE SEÇİMİ!

Bilindiği gibi siyah herzaman kilolu bayanların ilk tercihidir, vazgeçilmez yardımcısıdır. Siyah renkte giyineceğiniz kıyafetle birkaç kilo zayıf görünebilirsiniz. Seçiminiz açık renk veya koyu renk olsun tepeden tırnağa aynı renkten oluşan kombinasyonlardan yanaysa, kemer takacaksanız kemerinizinde aynı renkte olmasına dikkat edin aksi halde ince görünemezsiniz.

KALIN DEĞİL, İNCE ÇİZGİLER!

Kalın ve enine çizgili olan kıyafetler olduğunuzdan kilolu  gösterdiği gibi; zayıf görünmenin en önemli en etkili hilesi ince dikey çizgilerden oluşan kıyafetlerdir. İnce çizgili giysiler herzaman zarif ve ince görünmenizi sağlar.

UZUNLUK

Etek ve pantolon boyunuzun hem siluetinizi hemde kilonuzu etkileyeceğini kaçınız biliyordunuz? Bileğinizde yada bileğinizin üstünde biten etek-pantolon boylarının sizi olduğunuzdan daha kısa ve kilolu görünmenize sebep olur. Boyu yere kadar uzanan etek ve pantolonlar topuklu ayakkabılarla kombinlendiğinde, bileklere kadar olan pantolon ve etekleri giyindiğinizden daha uzun ve zayıf görüneceksiniz.

AKSESUARLAR

Doğum yaptıktan sonra bel ve göbek kısmına aldığınız kiloları veremediniz mi? Yada kilo aldığınızda kilolar bel ve göbek bölgesinemi toplanıyor? Zayıflaya kadar kalın kemerlerin inceltici etkisinden faydalanıp belinizin daha ince görünmesini sağlayabilirsiniz. Etek, pantolon yada elbiselerin üzerine takacağınız kalın, korsajlı kemerlerle hem 2011 yılının trendini yakalarken hemde ince belli bir hanım olma hayalinize ulaşmış olacaksınız. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum