DÜNYA’NIN VEBALİ

Dünya halkları bu vebali nasıl taşıyacak. 7 milyarlık nüfusla mahşere doğru hızla yol alan dünya ve üzerinde taşıdığı halklar, insanlık var olalıdan bu yana görmediği zulüm, görmediği entrika kalmadı. İnsan hafızasının alabileceği, aslında almadığı halde birbirine reva görülen zulümlerin envai çeşidinden nasibini alan nasipsiz insanoğlu bu vebali nasıl verecek. Kendine gelene feryad eden, başkasına gelince seyreden insanlık bu vebali nasıl taşıyacak. Binlerce Firavunlara, Nemrutlara ev sahipliği yapan yaşlı dünyamızın dili olsa da söylese.

Bu gün insanlık Gazze'de yeni ve akıl almaz bir dramı seyretmektedir. Vahşi Batıda aslanların önüne atılan insanların parçalanışını zevkle seyreden insanlık, Siyonist İsrail'in önüne attığı masum Filistin halkının dramını seyrediyor ve kılı kıpırdamıyor.

Kendi halkı karşısında Krallıklarını ilan eden yöneticiler İsrail zulmü karşısında sessizliğini, acizliğini sergilerken, acaba korkudan kanları mı dondu ki bu şerefsizliğe seyirci kalıyorlar.

İslam dünyasını yönetenler neden sessizsiniz. Neden halklar ayaklanmışken siz sesinizi yükseltmiyor da sadece cılız açıklamalar yapıyorsunuz. Neden hala zalim İsrail'in başkonsoloslukları açık. Neden hala ticari ilişkileri durdurmuyorsunuz.

Bu gün Filistin'de Müslüman halkı katleden Siyonist rejim yarın Lübnan'da yaşayan Hıristiyan topluma acıyacak mı sanıyorsunuz. Siz kenara çekilin mi diyecek.  Hastaneleri vuran, Birleşmiş Milletler binalarını vuran, basın konseyi binalarını vuran kan emiciler yarın bu zulmü size yapmayacaklar mı acaba. Bu gün Ortadoğu'yu kana bulayan Amerika ve yandaşı İsrail yarın diğer milletlere ve devletlere saldırmayacak mı? Merhum Saddam'ı hain ilan ederek kendi halkını ihanet ettirerek hain durumuna düşüren sinsi plan, bu gün Ortadoğu'daki diğer Ülkeler için de geçerli değil midir.

Suriye'yi kaşıyan, İran'ı kaşıyan ABD ve İsrail yarın ilk fırsatta bu ülkelere saldırmayacak mı.

Peki aynı tehlike güzel Ülkemiz için de yok mudur. Bu gün Türkiye artık bizim stratejik ortağımız değil diyen ABD'li yetkisiz yetkililer ne demek istiyorlar. Bu ifadelerden ne anlıyorsunuz.

“Sizinle işimiz bitt,i sizi bundan sonra hedef tahtasına yazdık” diyeceklerini mi bekliyorsunuz? Uyanmak için.

 Açık oynayacaklarını hiç sanmam. İmansızlar ama aptal değiller. İşlerini son derece sinsi yapıyorlar.

Büyük Orta Doğu Projesine Türkiye'yi ortak ve yönetici yaparak şimdilik susun, sıra size gelince bakarız demek istediklerini ne zaman anlayacaksınız Güzel Memleketimin Yöneticileri.

Derhal bu gereksiz görevi iade edin ve ciddi manada düşünün. Bu zulüm bununla sınırlı kalmaz. Eğer biz aklımızı başımıza almaz isek, aklımız başımıza geldiğinde son nefeslerimizi veriyor olabiliriz.

Son pişmanlık fayda vermez.

Filistin halkını destekliyorum.

Siyonist İsrail'i lanetliyorum.

Türkiye Cumhuriyeti'nin değerli yöneticilerini ve Ümmeti olmakla onur duyduğum İslam dinine sahip diğer Ülkelerin yöneticilerini dikkatli olmaya ve bu oyunun parçaları olmamaya davet ediyorum. Dünya ekonomik krizler ile boğuşurken kan içiciler kan içmeye devam ediyor. Dünyanın Jandarması ABD ise bu zulmü destekliyor ve nemalanmaya çalışıyor. Irak'tan çaldığı petrolü Dünyaya fahiş  fiyatla pazarlayarak zengin olma hayali güderken, güya petrol fiyatlarının düşmesi ile ekonomisi rahatlamış gibi gösterip tutmayan hesaplarını başka mecralara yönlendiren  ABD masum Filistin halkını katlettirip, Orta doğunun Gayrimeşru çocuğuna yer açmaya çalışmaktadır. İçinden çıkamadığı krizi zulme araç yapmaktadır.

Sırça saraylardaki ömür geçicidir. Yaptığımız her şeyin hesabının verileceği gün yakındır.

Zulme ortak olmayın ve bu zulme gür seda ile dur deyin. Zulüm ile abad olunamaz.

Ağaçların ve taşların dile geleceği,arkamda saklanan şu Yahudi'yi yakalayın diyeceği günün yakın olduğunu bir kez daha hatırlatmak isterim.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.