F Tipi Törör Listesi ve Ak Parti Terör Örgütü

Hey millet, duydunuz mu?

İtrail, Gazze’deki terör örgütlerinin kamplarını bombalamış!

Her hangi bir terör örgütü değil; “ler” ekiyle çoğaltılmış bir haber bu.

Çok sayıda terör örgütünden bahsediliyor yani.

Mesela, girdiği ilk seçimde, Filistin halkının % 65 oyunu alarak iktidara gelen ancak, F tipi hoca efendinin otoritesinin ve o otoritenin uluslar arası şebekeleri tarafından gerçekleştirilen ihalede, Filistin CHP’si FKO tarafından taşeronlanarak, baş aşağı edilmek istenen şehitler ve gaziler kervanı Hamas olabilir mi bu terör örgütü ifadesinin kast-ı muhatabı.

Veya...

İslami Cihat?

İzzettin El Kassam Tugayları?

Şayet, bu örgütler terör örgütü ise neden isimlerini açıkça zikretmekten çekinerek, son zamanlarda hep olduğu gibi yağlı güreş moduna geçip, Kel Aliço hinliği yapıyorsunuz?

Yiğit ve mert olmak varken bu israilist tavırlar neden? İtraili meşru otorite olarak görmek ve müslüman din kardeşine terörist demek size mi düştü ey cemaat?

Bu neçe kendini bilmezlik, bu neçe savrulma, bu neçe gaflettir..? Yok gaflet değilse, bu neçe ihanettir ey cemaat?

Açık ve mert güreşin lütfen...

Mesela sizce, aylardır sürdürdükleri kıyam ve uğradıkları kıyım hakkında tek bir kelime bile etmekten çekindiğiniz Müslüman Kardeşler Teşkilatı’da bir terör örgütü müdür?

Katil Esed alçağına karşı savaşan Özgür Suriye Ordusu..!

Hani şu engellediğiniz Tır’ları hasretle bekleyen umutsuz gözlerin, yanan son ışığını da söndürmeye cüret ettiğiniz ve bunu yaparken ihanet foseptiğine düştüğünüz vaka-i şerriyye!

Şehit Şeyh Ahmet Yasin, Şehit Profesör Dr. Abdulaziz Rantisi, Şehit Fethi Şakaki, Şehit Esma...

Ya da tersinden bakarsak katil; Esed ve Si-Si denen hainler birer halk kahramanı mıdır.

Tayyip Erdoğan’a beddua eden dillerinizin, bu zalimler karşısında dut yemiş bülbül kesilmesinden hiç mi utan mıyorsunuz?

Sahi siz Belam nedir biliyorsunuz değil mi?

Bilmeyenler hocasına sorsun, o onlara anlatır! Böyle giderse, korkarım ki Allah belanızı yakın bir zamanda gönderecektir.

Siz; Onu bunu terör örgütü listelerine ekleyerek, emrinizdeki savcılara hazırlattığınız fezlekelerle, insanların en mahremlerine sokulan ve sizin meşrebinizden olmayan din alimlerini karı-kız ticaretiyle suçlayan vicdanlarınızı köreltecek kadar hangi kör hesapların içerisine girdiniz?

Şu Cüppeli Ahmet lakaplı sunni din alimi, hangi terör örgütünün müntesibi veya sözcüsü?

İsmail Ağa Terör Örgütü’nün mü?

Bu cemaatin lideri Mahmut Efendi de bu terör örgütünün orkestra şefi midir?

Adıyaman Menzil Terör Örgütü..!

Erenköy Terör Örgütü..!

İskender Paşa Terör Örgütü..!

Yahyalı Terör Örgütü..!

İHH Terör Örgütü..!

Ve onun İtrail’e gönderdiği kamikaze hücumbotu(!) Mavi Marmara? Orada ölen dokuz T.C vatandaşı da, o örgütün otoriteye baş kaldıran teröristleri mi.!?

Ya son günlerde canhıraş bir kavgaya girdiğiniz Adalet ve Kalkınma Partisi! Pardon, sizce Ak Parti değil de, “Adalet ve Kalkınma Terör Örgütü” mü demeliydim?

Hani şu, 12 yıldır sulanmadık tek bir çiminizi bile bırakmayan, devletin tüm kadrolarını size tahsis ettiren ve girdiği her seçimde halkın desteğini artırarak almaya devam eden ve her nedense sizin de bundan rahatsız olarak, sırtının tam orta yerinden hançerlediğiniz Uzun Adam’ın partisi de bir terör örgütü müdür?

Siz; aklınızı peynir ekmekle değil, vaftiz suyuyla içmişsiniz hemşerim...

Sizin sorununuz bu.

Sizi bir güzel tütsülemişler.

Şayet Karl Marks, bu kadar okumuş yazmış bir kitleyi oluşturan sizlerin bu halini görseydi şöyle derdi:

Bir de din, afyondur deyince bana kızıyorsunuz.!?

Çok şükür ki, bu ülkede bir İmam Hatip nesli var. Çok şükür, o neslin eseri bir Uzun Adam bu ülkenin başbakanı da, Marks ve onun gibilerin de ağzının payını vererek; onu ve avanesini  mat etmekte her hangi bir eksiklik hissetmiyoruz.

İsrail Oteriterliğinin Çığır Açan Komutanı ve Başbakanı Ariel Şaron’un askerleri; Hamas, İslami Cihat, İzzettin El Kassam Tugayları terör örgütlerine ait mevzileri vurdu öyle mi?

Yazıklar olsun size.

Arun Aleyküm... Arun Aleyküm.. Arun Aleyküm..!

O, ne demek mi dediniz?

Babası, sizin otorite tarafından zindanlarda çürütülen Filistinli terörist kız(!) İslam Tahrir’e sorun, ne olduğunu, o söylesin size. Yalnız, sormaya giderken, yanınızda bolca peçete götürmeyi ihmal etmeyin! Zira; orda yüzünüze tükürecek çok fazla Filistinli terörist(!) yetim kız var da.

E, madem tüm bunlar terör örgütü ve tüm bu insanlar terörist; o zaman, bu terör örgütlerini vuran İtrail askerlerini, Türkçe Olimpiyatlarının finaline çağırarak, “Fettuşilik; Terörle Mücadele Üstün Hizmet Madalyası” verin.

Ha... Misafirlerinizi protokolde Peygamber efendimizin yanına oturtmayı da ihmal etmezsiniz artık!

Hasan Sabbah, sizi tanısa muhakkakki kendinden utanır, kahrolurdu!

Meğer adamın öğreneceği ne çok şey varmış daha!

 

E Mail : akpinartahsin@hotmail.com

Twitter: @akpinartahsin 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum