FATİH’İN FATİHE İHTİYACI VAR

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında yazı yazmak artık işkence olmaya başladı. Zira batı yakasında değişen hiç birşey yok. Terim aynı Terim. İnadı aynı inat. Takıntıları aynen devam ediyor. Kendinden öne çıkacak futbolcuları takıma almamaya devam ediyor.

 

Farkında mısınız bilmiyorum ancak son iki yıldır ne zaman milli kadroyu açıklasa bir kaç gün sonra 3-4 futbolcunun sakatlık dolayısıyla kadrodan çıkarıldığını öğreniyoruz. İnsan sormadan edemiyor be mübarek Terim madem bu futbolcular sakat niçin kadroya alıyorsun? Yok sakat değillerse neden kampta sakatlanıyorlar? Hani çok geniş bir kadronuz vardı? Niçin ısrarla hiçbir katkı yapmayanları kadroya alıyor ve bulunduğu ülke liginde fırtınalar estirenleri yok saymaya devam ediyorsun?

 

Daha sorulması gereken onlarca soru var ama insan düşünmeden edemiyor acaba bir faydası var mı diye.

 

Son yıllarda anlı şanlı spor medyası silahşörleri tutturmuşlar yöneticiler teknik direktörün işine karışamazlar. İyi de kuzum teknik direktörler sonuçta maaşlı elemanlar değil midirler? Nasılki ciddi kurumlarda başarılı olamayan genel müdüre yönetim güle güle der, ya da ikaz eder; aynısı futbol camiasında neden olmasın?

 

Daha önce de sordum yine tekrarlıyorum. Sevgili Terim, öğrendik ki bugün üçü Gökhanlar olmak üzere 6 futbolcu takımdan ayrıldı. Lütfen söylermisiniz bunca forvet oyuncunun yokluğunda RUSYA liginde leblebi gibi gol atan adaşın TEKKE'yi hala takıma çağırmayacak mısın?

 

Bugüne kadar Cumartesi ve Çarşamba maçlarının ikisini üst üste hiç kazanamadık. Her seferinde de mutlaka zayıf bir rakibe ya yenildik ya da berabere kaldık. İlk kez iki maç üst üste kazanma fırsatını da zatı-alinizin bu enteresan ötesi seçimlerinden dolayı yine kaçırmak üzereyiz. Umarım yanılan biz oluruz.

 

Beni halen şaşırtmaya devam eden asıl husus ise Futbol federasyonunda bir tane dahi bir akil adamın Terime 'Arkadaş Fatih Tekke'yi niçin kadroya almıyorsun?' sorma cesaretini gösteremeyişidir. Ya da belkide soruyorlardır da zılgıtı yiyip susuyorlardır. Ne diyordu sinyor Terim maaşını eleştiren milletvekilleri için 'mecliste 550 milletvekil var ama bir tane TERİM var'.

 

Herşeye rağmen milli takımımıza Bosna hersek ve Estonya maçlarında üstün başarılar diliyoruz.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum