HER VEDA BIR ELVEDA DEGILDIR.

Pazar gunu ak parti genel kurulu tarihi bir gun yasatti.son 10 yilda turkiye inanilmaz bir degisim yasadi.kuresel bir oyuncu konumuna geldi.darbeler vesayetler korkular artik bir mazide kalan hatira gibi.yeniden sahlanisin bir sesini duyduk,yasadigimiz ulkenin aslinda ne kadar da yasanilir bir yer oldugunu anladik.mafya ,siyaset,vesayet,mutlu azinlik ve diger alisagelmis oldugumuz diger tum aliskanliklar geride kaldi.
Artik yeni bir donem var uzun ve ince bir yol sabirla kararlilikla gidilecek bir menzil var.hedef buyuk konuldu .anadolu kapilarinin acilisinin 1000.yilinda yeniden buyuk anadolu hedefi onumuze konuldu.
tum bunlar onceki gunku ak parti kongresinde hep beraber sahit oldugumuz manzaraydi.
burada bazi dersleri gormek lazim,evvela sayin erdogan 10 yil gecmesine ragmen hala populer ve partiye hakim.
tartismasiz bir lider.koydugu kuralada uyarak son defa genel baskan secilmistir.
baska unvanlar altinda da olsa gorev ve hizmete devam dedigine gore muhtemelen cankaya da hizmete devam gibi bir  
fikirde ortaya cikmis oldu.3 donem gorev alanlar yeni donemde ancak belediye baskanligina aday olabilecekler tuzuk kismen degistirilmistir.Bakan sifatiyla sadece idris naim sahin bey mkyk da gorev almamistir.Bunun yanisira bayan uye sayisinda bir artis oldu.is dunyasindan siyasete akademisyene kadar bir cok kesimden yeni yuzler mkyk da yer aldil.
 
kongreye katilan cok sayida yabanci misafirlerede yuruttugu siyasetin sadece turkiye sinirlariyla cevrili olmadigini gosterdi.uluslararasi bir lider oldugunuda goster mis oldu.
ortadoguda yasanan degisimler ,erdoganin son 10 yilda ortaya jkoydugu siyaetin etkisini gormek mumkun.misir cumhurbaskanindan hamas liderine kuzey irak bolgesel kürt yonetimine kadar destek gordugu aciktir.
 
 
icerdede ayni sekilde 2023 hedefinden 2071 e uzamasi ileriki yillarda da halkin bu politikalara sahip cikacaginin gostergesi olarak algilandi.
omurgayi bozmadan bazi degisikliklerle ilavelerle de daha hizli ve dinamik bir yapi olusturalacagi ,ozellikle de yakindan tanidigim ve de cok sevdigim takdir ettigim is aleminin en buyuk STK si olan musiad 3.donem baskani sayin omer bolat beyin kadroya dahil edilmesi ne kadar dogru bir karar oldugunun gostergesidir.omer bey calismalariyla ortaya koydugu cozumleriyle pratik ,hizli ve dogru sonuclara ulasmasiyla camiqmizin saygisini kazanmis bir baskandir. yanisira yine bir donem beraber calistigim sn nurettin Nebati bey teskilatciligi akil dolu cozumlemeleri ileyeni donemde  vizyona buyuk katki sagliyacaktir.ki halenak parti  istanbul 3. bolge milletvekilidir.anayasa eski raportoru doc dr osman can bey de toplumsal meselelere hakim bir yapida gelecegin turkiyesinin insaasinda onemli katkilari olacaktir.
numan Kurtulmus bey ve arkadaslari suleyman soylu beyin halk hareketinde referandumda vesayetcilere karsi koydugu tavriyla buyuk bir begeni kazanmistir.
bu arada cok kiymetli dostum diyarbakir musiad eski baskani guzel insan,Vahdettin Bahadir beyin de disiplin kurulunda yer almasi ayri bir guzellik oldu.Dogu ve guneydogunun hatiri sayilir kanaat onderlerindendir.dinlemekte buyuk bir keyif aldigim bir buyugumdur.
kisaca bu kongre gelecek yillarimizi sekilendirecek degisimi yasatacak buyuk bir hedefe odakli kongre olmustur.yonetime girenler kadar disarda olanlarinda hasbiligine guzelligine emeklerine tesekkur eder milletimize hayirli olmasini temenni ederim. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.