İlk'ler

İlk'ler

 

İnsanın hayatında ilkler daime önem arz ederler…

Düşünsenize İlk Aşk, İlk çocuk, İlk evlilik, İlk araba, İlk ev, İlk iş, İlk bisiklet, İlk randevu, İlk oyuncak, İlk bayram vs vs vs

İlklerin hayatımızdaki yeri önemlidir çünkü ilk ler heyecan ve merak doludurlar…

 

İlk yaşanan duyguda merak vardır? Ne çıkacak? Neyle karşılaşacağım? Sorularının cevabı da  burada gizlidir.

Ben sizlerle ilk buluşmamda bu ilk'in heyecanını yaşıyorum…Eeee kolay mı Habername'de ilk yazı ve ilk tepkiler.

 

Zamanla sizle hemhal olduktan sonra birbirimizi daha iyi tanıma ve daha iyi etüt etme şansına sahip olacağız ama her şeyde olduğu gibi bu konuda da zaman en iyi teselli.

Şimdi bu köşede deli kızın Türkülerini, heyecanlarını ve bazen de isyanlarını okuyacaksınız.

 

Ben Edebiyat Fakültesi mezunuyum ancak yazar, köşe yazarı değilim ben de sizler gibi halktan biriyim ve kendimce içimi dökeceğim köşemde sizlerle duygularımı paylaşmak arzusundayım.

 

Bugünlerde beni sinir eden tüm konuları sizlerle irdelemek isterim. Mesela son zamanlarda bunca sıkıntılı günler yaşayan bizlere hava ne kadar güzel, kuşlar dostlukla ötüyorlar, çiçekler sevgi fışkırıyor falan filan gibi laflara acayip gıcık oluyorum…Evet GICIK özellikle bu kelimeyi seçtim çünkü hayatımızda var olan bu kelimeleri de neden kullanmıyor gibi davranırız bunu da anlamam…Şimdi hemen halk avukatları böyle uygunsuz kelimelerle çocuklarımızın beynini yıkıyorsunuz..siz ne yapmak istiyorsunuz gibi saldırılara başlayacaklardır. Umurumda değil onlar çocuklarımızın hayatına bu kelimeleri sokan dizileri ortadan kaldırabiliyorlar mı önce bu soruya cevap versinler.

Onlar dizilerde çocuklarımızı sigaraya, içkiye özendiren metin yazarlarını eleştirsinler. Nerde bu avukatlar?

 

İlk yazımda bu konulara girmek istememiştim ancak yazı beni buraya getirdi. İnşallah bundan sonra benim kendimce doğru ve anlamlı olan sizlerce ne olduğu malum olmayan yazılarımda buluşmak ümidiyle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum