Mavi Marmara Gemisi

Zaman nasıl akıyor öyle değil mi? Siyonistler de tam gaz devam ediyor hain planlarını gerçekleştirmek adına…

Elimde öyle bir eser var ki okurken iklim, iklim gezdim diyebilirim. Bazen sıcak iklimler de bazen de karlı, fırtınalı kutuplar da adeta kanım çekildi. Bu yaşanılanlar nasıl unutturuldu bizlere. Bebek katillerinin neden hala bebek katili olduklarını daha iyi anlayabiliyordum.

Mavi Marmara gemisine hangi duygularla yola çıkılmıştı. Hangi duygularla döndüler hepsi Nuri Yıldız öğretmenin “Mavi Marmara Seyir Defteri” adlı eserinde yer alıyor.

Bu eseri kaleme alan Nuri Yıldız hoca Mavi Marmara gemisinde bulunan 587 yolcudan biriydi. 31 Mayıs 2010 yılın gerçekleşen bu olay üstünden bugün 13,5 sene geçmiş değişen hiçbir şey olmamıştı. Bu kitabı okurken birçok gerçekle yüzleşeceksiniz.

Bizler hala kendi aramızda 1-2 ay hangi markayı evimize alalım almayalım derdine düşerken insanların neyin hesabını yaptığını ve neleri ele geçirdiğini görmemiz geç olmayacak.

Bu yaşanılan insanlık dışı olaylara karşı duruşumuz. Filistin halkı karşı aldığımız tavır. Türkiye’nin yaptığı sözleşmeler. Hepsi Müslüman kardeşlerimizin ve bizlerin hayatlarını etkileyecektir.
Nuri Öğretmen Mavi Marmara gemisinde birçok aktiviste şu soruyu sormuş: “Bu gemiye niçin bindiniz?”

Müslüman ve gayrimüslimlerin bir arada tek hedef için bindikleri bu geminin hikayesini okuma vakti. Yazarımızın kalemine sağlık derken, göstermiş olduğu cesaretten dolayı da kendisini tebrik ediyorum.

img-5852.jpeg

img-5853-001.jpeg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum