Ahmet Müfit KUTLU

Ahmet Müfit KUTLU

MERHABA

Bütün övgüler ,teşekkürler ,saygı ve hamd , kainatın sahibi ALLAH içindir .

Bir insanın arkasından hayırla anılmasına vesile olacak şeylerin başında , hayırlı evlat ve insanların yararlanacağı faydalı eserler bırakmak gelir .

İlimden teknolojiye geçen insan oğlu , iyi yaşamanın , rahat etmenin yollarını araştırırken , dünyaya ne için geldiğini , ne yapması gerektiğini , nereye gideceğini , mutluluğun reçetesini çok zaman ikinci planda tutmuştur .

 “ Her şeyim var ama içimdeki sıkıntıyı atamıyorum  “ diyen insanların büyük  bir kısmı , kendini yaratan yüce  bir Kudret’in varlığını tartışmış , emirlerine saygı göstermemiş  sadece insanların mutluluğu için gönderilmiş olan mesajların  uygulama sürecinde , ihmalci ,inkarcı ve inatçı davranmışlardır.

Evrende var olan her şey bir amaca yönelik yaratılmıştır . Her biri atom ,nötron ve protonlarıyla  programlandıkları  yörüngede döner . Bu bitmeyen hareketlilik  ilk bakışta fark edilmese de   hâl diliyle , yaratıcının yüceliğini zikreder ve sonunda O’na dönücü olduğunu ispatlar  .

  Habername isimli bu sitede güzel bir yayıncılık ve güzel insanlar gördüm. Cezmi Koç kardeşimin teveccühü ve muhterem Kemal Bozkurt Bey’in uygun görmesi sonucunda  Habername’nin değerli yazarları arasına katıldım.          

Yüce Allah’ı tanıyan , O’nun kutlu Elçi’sinin öğretilerine uyan ,iyilikte ,doğrulukta, güzellikte birleşen , hakkı gözeten , hakkı yazan , seven , sevilen , sayan ,sayılan , özüyle sözü bir olan , samimiyet ve sevgi yolunda yürüyen , hakikatleri kalp aynalarında görenlere tekrar MERHABA 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum