YETMEZ AMA EVET…

YETMEZ AMA EVET…

Tarihin sosyolojik köşe başı dönüşümlerinden bihaber olanlar ayrı bir dert! Bilip de işine gelmediği için sureti haktan gözüküp hinlik edenler ayrı bir dert! Burnundan kıl aldırmaz, hiçbir şeyi beğenmez, kendi bir halt üretmez pisiko-sosyol menopozişik durumlara gark olmuş uyuzlar ayrı bir dert!

Tarihin derin kuyusunda, Selâhaddin arayıp Süleyman dilenenler, gözlerinin önündeki Asrın Fatih’ine sümüklü burunlarını kıvırtıyorlar.

Biz o Fatihi 1689’dan beri dört gözle bin bir hasretle kurbağanın dereye su gelmesini beklediği gibi bekliyoruz ve maalesef biz beklerken değil gözümüzün çıkması, kafalarımıza mankırt derisi geçirilerek beynimiz, zihnimiz, geleceğimiz çalındı. Yüce Türk Milleti’nin Fatihler doğuran fütuhat ruhu çalındı. Fütüvvet ehli kesildi, kısırlaştırıldı. Akan suyumuz akmaz, kokan gülümüz kokmaz oldu, arılarımız bal yapmaz oldu. Sağmal ineğimiz sağaldı, ana otağımız dağıldı.

Ve bir Uzun Adam, Şehit Sultan III. Selim’den beri hasretle beklediğimiz dirayeti ortaya koyarak, batının çöplüğünde çökertilen sosyolojimizi çekip bu bataklıktan çıkartarak kendi gül bahçemize, gönül bahçemize döndürmek için bu kötü gidişe “dur” dedi.

Şimdi sıra bizde…

Bu davaya omuz lazım, baş lazım. Can isterse can, baş isterse baş veririz. Cümle âlem bilsin, iki cihan duysun ki biz bu anayasa değişikliği paketine karşı “Yetmez Ama Evetçiyiz.”

Neyin yetip neyin yetmediğini CHP anladı, Kemal’in ölüsü dirisi anladı, HDP anladı, MHP anladı ama hala anlamayan varsa bu millete tarih önünde hesap vereceklerdir. Tıpkı FETÖ gibi…

Bize Rahmetli Erbakan Hocamızın arkasına saklanarak saldıranlar var ya işte onlar, biz bir gün Ayasofya’yı camiye döndürdüğümüzde de niye falancı gün filancı vakitte açılmadı da namazı niye feşmekancı hoca efendi kıldırmadı diye hala bize saydırmakla meşgul olacaklar.

Bırakın o boş muhabbet ehlini, yolumuza varalım. Zira yol bizi bekler, han bizi bekler, yolcu bizi bekler, hancı bizi bekler. Kudüs bizi bekler, Bosna bizi bekler, Miyanmar bizi bekler ve bizi bekler bebekler... Gelinler bizi bekler, analar bizi bekler, bacılar bizi bekler, tarih bizi bekler kardeşlerim.

Tarih, Müslüman Türk Milleti’nin büyük tarih yürüyüşüne başlayacağı günü bekler.

Yapacak çok işimiz var.

Le tüftehannel Konstantiniyye. Fele niğmel emiru emiruha, vele niğmel ceyşi zelikel ceyş.

Meydanlarda “Asla aldatan olmayacağız” diyen Uzun Adam, bizi hiç aldattı mı ki, hoca kılığına girip papaz çıkan bir takım fitnebazlar onu kandırdılar diye biz onu terk edelim. O bizi aldatmasın o bize yeter.

        

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.