Çirkefe Taş Atma Çamuru Sıçrar

Terör savunmasız insanlara açılan alçakça yapılan saldırıların toplu ismine verilen addır. Alçak kelimesi ne kadar temiz geliyor kulaklara, aslında bu kelime bu şahsiyeti olmayan kimselere söylenecek kadar temiz.

Taksim katliamını yazmamak için direnirken dün Gaziantep’te yaşanan alçak olay da sarsıldım. Sorumlu aramayacağım elbette sorumluları her zaman belli. Allah’ın adaleti de hiçbir zaman şaşmamıştır. Hani kızıyoruz, kendimizden geçiyoruz ya masumca ölüm aslında ne temiz ölümdür. Cennetin anahtarını almış, peygamber efendimizin şefaatine nail olmuş şekilde ahirete yolculuk etmek gibi var mıdır?

Devletimizin ve ordumuzun her zaman muzaffer bir şekilde tüm cihatlardan münezzeh çıkacağı şüphesizdir. Tek isteğim haberler de teröristlerin leşleri için etkisiz hale getirildi kelimesini kullanmamalarıdır. Onların leşlerini ekranlar da ara ara göstermelerini istiyorum. Gösterin ki etkisiz hale getirildi nasıl bir kelimeden ibareymiş görülsün.

Teröre destek veren tüm kişi ve kurumların ocaklarının tütmemesini, hapishanelerde de bunları beslemek istemiyoruz. Bu soysuzları bulundukları ilin meydanların da idam cezası ile cezalandırılmasını istiyoruz.

Bazı ülkelerce ülkemiz korunmasız terör ülkesi olarak anılmak isteniyor. Bu isteği atasözümüz ile taçlandırmak istiyorum. “Çirkefe taş atma çamuru sıçrar.”

Pençe Kılıç operasyonu desteklemeyen, aksine engellemek isteyen terör yanlılarını da ülkemizden sürgün edilmesini arzu ediyorum. Unutmadan şunu da yazmak istiyorum Taksim teröristinin İstanbul da tekstil atölyesin de çalıştığı söyleniyordu. En az bu terörist kadar bu atölye sahibi de bu katliamdan sorumludur. Acaba bu atölye sahibi de göz altına alındı mı? Daha kaç terörist bu şekilde yaşamını idame ediyor kim bilir.

Biz bize bu şekil de nasıl zarar veriyoruz görün!

İki hafta da 8 masum canın vefat etmesi acı olsa da Allah’ın laneti üzerin de olanların kadar acı bir durum yoktur.

Hiç kimse Türkiye Cumhuriyetinin evlatlarının milli duygularını sorgulayamaz. Bu ülke Kürdü, Lazı, Çerkez’i, Ermenisi, Arabı, Arnavut’u, Gürcüsü adını sayamadığım ama ülkemiz toprakların da yaşayan farklı ırktan halkı ile var olmuştur. Hala yaşamlarını hep birlikte dostane şekilde idam etmektedirler. Bu haince düzenlenen oyunlara asla kimse gelmeyecektir!
Türkiye topraklarında yaşamamış, yaşamak İçin kıvranan alçak hainlerin yaptığı oyunlardır. Sizlerin yeri asla bu topraklar da yoktur vesselam.

Halkımıza geçmiş olsun diliyor, hayatını kaybetmiş şehitlerimize rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum