Regaib ALBAYRAK

Regaib ALBAYRAK

Havan Kime Yabancı

Hey! Sen... Evet evet sana diyorum. Budala herif, bakınma öyle sağına soluna, sorunlu musun? Sana diyorum işte! Bak bak bak, beyimiz birde sinirlendi. Ne o budala demem mi ağırına gitti? Meraklanma, bu millet çok daha ağırlarını söylüyor sana. Ama yüzün olmadığı için çıkamıyorsun karşılarına.


   Ne mi söylüyorlar? Iıı, öncelikle senin tam bir embesil olduğun konusunda anlaşalım. Çünkü hergün bunca laneti, bunca bedduayı, bunca hakareti onca insandan işitipte sonra ''ne diyorlarmış?'' diye sormak hiçte normal bir davranış değil.


   Hadi ama Mike sende biliyorsun ki aşşağılık herifin tekisin işte. Evet evet, sen, sen ve o yanında getirdiğin onlarca saçma sapan fikirler ve akımlar. Öyle kızgın kızgın bakma yüzüme adamım. Hadi dostum birtek ben değilim işte. Binlerce müslümandan bahsediyorum, kapasiten alıyor mu? Sana diyorum, lanet okuyorlar diyorum? Sahi ya sen lanet almanın ne demek olduğunu bilir misin Coni? Bir masumun, bir mazlumun bedduasını almak? Hiçbir şey ifade etmiyor mu bunlar senin için? Etmez tabi ya benimkide soru işte... Kıtalar ötesinden, kemik görmüş aç köpekler gibi, uça uça bir karaparçası için gelen bir adamdan düşünce mi bekliyorsun? H Ha Hah! Ne saçmalık!.. Anlamadım? Sen mi? Hadi ordan be, sende. Ben o gafil bulup kandırdığın masumlara benzemem. O olmasaymış hala aynı yerimizde sayıp duruyor olacakmışız. Peh! Küstah herif. Keşke sen olmasaydında bende çağlar öncesinde kalsaydım. Ama mutlu, ama huzurlu, ama kendi kültürümle kalsaydım. Sen olmasaydında ben yine haramı helali ayırt eden, ezan okunurken saygıdan iki büklüm olan, komşusunu yolda gördüğünde selamını esirgemeyen, gününü beş vakite ayırıp, aptal bir kara kutu müptelası olmayan, sabah ezanı ile uyanıp, yatsı namazından sonra yatan,  muhabbetini başkalarından esirgemeyen, hile hurda bilmeyen, adaleti elden bırakmayan bir toplumda yaşasaydım... Kendi yağımızda kavurulu giderdik.


   Sen ve o bozuk fikirlerin bu topraklara girdiğinden beri ne huzur kaldı, ne düzen. Bizi biz yapan tüm değerlerimizi çaldın! İzinsiz girdin bahçelerimize, yasak meyveden yedirdin milletime. Cennetten kovulmamıza neden oldun! Sonra da karşımıza geçip bizi o zor günlerden kurtarmış adam havasına bürünme! Sen kanla beslenen bir sürüngenden başka hiç birşey değilsin. Milletimi tanınmaz bir hale soktun, ne mutlu sana! Nerden nereye diyecek cesareti bile kalmadı bu insanların. Her seferinde engerek yılanları gibi sardın etraflarını, fazla düşünüp sorgulayanların ezdin başını.


Evet bütün bunları sen yaptın budala herif. Hiç birşeyin farkında olmadığımızı mı sanıyorsun? Bal gibi herşeyin farkında olan insanlar var bu memlekette. Kalemin çoktan kırıldı dostum, ve hükmün verildi... Darağacında sallandırılman yakındır inşallah...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum